Träningsfri helg med nakenchock och Simon flyttar hit

Påväg hem från en helt fantastisk helg i Sälen med tjejkompisar. Inte ett träningspass på hela helgen.
Istället har vi druckit bubbel, ätit gott, solat och åkt slalom.
På lördag kväll firade vi extra på RAW comedy club eftersom Ulle fyllde år.
Jag har träningsvärk …i magmusklerna efter allt skratt och efter nattens dansande.

20140330-161240.jpg

20140330-161257.jpg
I helgen har jag fått påfyllt med massor av energi. Tack tjejer! Ni är bäst 💕

20140330-141532.jpg

20140330-141651.jpg

20140330-141754.jpg
Så otroligt vackert. Det va helt underbart att åka nerför i 12 plusgrader och strålande sol.
Lindvallen hade första gången i år åkare i t-shirt och kortbyxor. Vi såg till och med en del bara överkroppar i backen och på afterski.

Vårt land har verkligen många bra kvalitéer. Min engelske kompis Simon, som jag cyklade med från Bryssel till Barcelona, har bestämt sig för att flytta hit från England.
Om två veckor flyttar han tillsammans med sin familj till deras nyköpta hus i Molkom, utanför Karlstad.
Vilket stort steg och vilket äventyr för en barnfamilj att börja om i ett nytt land. Simon har som jag diabetes typ 1 och vi ska göra Ironman i Zürich ihop den 27 juli med ”Team Blood glucose” Det ska bli kul att presentera Simon för träningskompisar och vänner. Jag är säker på att ni kommer gilla honom 😃

20140330-154739.jpg
(Simon och jag i mitten på bilden)

20140330-152823.jpg
Simon har en blog där han skrivit bl.a. om cykelturen. Hoppas att han håller den vid liv och skriver om flytten till Sverige. Modigt och det vore mycket intressant att läsa om.
http://pumperpickingblog.wordpress.com

Hem och packa upp och ut på en liten cykelturen i det fina vädret.
Årets första ”Bara ben premiär” är underbart.
Jag smygstartade i fredags innan vi åkte till Sälen.
Ha en fantastisk söndagkväll!
Slår vad om att många kommer grilla ute. Tjohoo va härligt med vår!!!

20140330-163516.jpg

Om challengediabetesblog

Diabetiker sen 1989 som älskar långdistansträning och vill ta igen för träning jag missat och inte vågat ta för mig av tidigare på grund av min diabetes. Visa alla inlägg av challengediabetesblog

2 responses to “Träningsfri helg med nakenchock och Simon flyttar hit

 • pumperpicking

  Hej

  Tack så mycket för omnämnandet. Jag kommer att försöka hänga med i min blogg. Jag kan försöka visa hur en så stor rörelse har gått ur en diabetiker och skillnader i hälso-och sjukvården. Tillsammans med utbildning för Ironman förstås! Mycket mer behövs och några av dina tips fungerar en behandling.

  Vi kan inte vänta med att flytta till Sverige. Vi har den väg resa från Storbritannien med start den 12 april. Vi kör genom Frankrike, Belgien, Tyskland, Danmark och sedan till Sverige. Så spännande! Sen kör jag bilen tillbaka till England innan flygningen tillbaka för gott.

  Så det finns en topp nyutexaminerad sjuksköterska och en riktigt bra elektriker anländer i Molkom!! Även om jag är glad att göra något, vill jag försöka göra cykelservice från mitt hus också. Så låt mig veta någon som vill ha en tjänst. Det är min annons klar!!

  Vänliga hälsningar alla

  • challengediabetesblog

   Its sooooo exciting Simon!!!!
   Im sure all of you will love it in Sweden 👍
   Can’t wait for you to arrive!!!
   Love your add 😘
   If a nurse or electrician is needed you def are the best!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: