Vårkänsla de Lux :-)

Man vaknar av att solen värmer upp hela rummet. Ingen väckarklocka behövs längre för man vill inte missa något av dagen. Vilken fantastisk härlig vårvecka!!!
Måtte snöslask och regn hålla sig undan.
Jag har premiärcyklat ute och som min träningskompis Camilla utbrast ”Vi är precis som kalvar som släppts ut på grönbete”
Jag hade till och med klätt på mig för mycket kläder. Skoöverdrag, väst och och överdragsbyxor va helt överflödigt och fick plockas av efter vägen. Tjohoo!
Vi körde ”Hammaröstjärnan” då cyklar man ut på vägar mot sjön, ca 10-15km i ett stjärnmönster på vår lilla Ö. Idag blev det tre stjärnuddar -45 härliga kilometrar i solen.

20140316-000448.jpg
Kroppen älskade att va tillbaks på racer och blodsockret höll sig perfekt.

20140316-000953.jpg
Igår kom mitt paket från Wiggle
Klart skojigaste sidan att shoppa på just nu. Snabb, smidig och fraktfri leverans av sportkläder och prylar.
Jag köper alltid Assics löpskor men häromkvällen när jag nattshoppade klickade jag hem ett par ”Adidas Adizero” istället. Så sköna, lätta och sommarsnygga. Har haft dem på hela dagen, joggat en liten tur och de känns fortfarande lika överraskande sköna 🙂
En ”camelback”, en sån ryggsäck som man kan bära med sig vatten eller sportdryck i när man springer långt va med på beställningen. En neongul regnjacka för vårcykling, nya solglasögon och ett par efterlängtade nya kompressionstights fanns med i paketet. Jag bara älskar att ”bo” i compressionstights och sova i dem efter ett hårt träningspass. På morgonen känns benen nästan som nya. Att unna sig nya färgglada sportkläder och snygga sportprylar gör verkligen träningen roligare. Och det ska va roligt att träna!!!

20140316-005810.jpg

20140316-005832.jpg

Om challengediabetesblog

Diabetiker sen 1989 som älskar långdistansträning och vill ta igen för träning jag missat och inte vågat ta för mig av tidigare på grund av min diabetes. Visa alla inlägg av challengediabetesblog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: