Förälskat mig i racercykel

När jag cyklade Vätternrundan 2012 i ösregn och frös som jag aldrig gjort förr blev jag ändå lite biten. Och när jag som bestämt skulle göra mig av med min racer efter avklarad klassiker kunde jag inte utstå tanken att vara utan det nya snabba träningssättet att ta sig har samma förutsättningar som andra träningsälskare.
När jag cyklade Vätternrundan 2012 i ösregn och frös som jag aldrig gjort förr blev jag ändå lite biten. Och när jag som bestämt skulle göra mig av med min racer efter avklarad klassiker kunde jag inte utstå tanken att vara utan det nya träningssättet att snabbt ta sig fram på.

Det är ju inte jättekul att träna cykel på trainer inomhus under vintern men när man lägger undan skidorna, asfalten blottas och solen börjar lysa bara vill man ta ut en racer att få utlopp för vårkänslorna på.

I sommar har jag fått äran att testa en snabbare, lättare och mycket roligare cykel av ”Cyclecomponents”
Vi ska ut på äventyr ihop jag och
Drössiger RRC3!

Efter att ha bytt till en cykel som passar mig bättre är jag helt förälskad i landsvägscykel.
Att susa fram i hög fart och samtidigt träna är bland det bästa jag vet!

20130618-022723.jpg

20130618-024144.jpg

20130618-024214.jpg

Om challengediabetesblog

Diabetiker sen 1989 som älskar långdistansträning och vill ta igen för träning jag missat och inte vågat ta för mig av tidigare på grund av min diabetes. Visa alla inlägg av challengediabetesblog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: