Killar och tjejer ser olika ut.

Jag har inte cyklat landsvägscykel så länge men insåg, efter att ha plågat mig på sadeln som hörde till min första racer, att det inte går att cykla långt om man inte sitter bra HUUUR mycket man än biter ihop!

En killsadel funkar oftast INTE för tjejer!
Tjejer och killar ser som ni vet olika ut.

Jag lånade en mjuk sadel från min brors cykel och den har funkat hittills. Den är stor och tung och platsar inte på Drössiger. Nu ska min bror äntligen få tillbaks sin sadel och jakten på en damsadel man kan cykla långt på har börjat!
Tips tas tacksam emot!!!

Sadel nr 1, Fi’zi:k Vesta K:ium
Testad 65 km idag-
Kändes bra i 7 km sen värre och värre AJ!
(Mer testresultat kommer)

20130618-024454.jpg

Om challengediabetesblog

Diabetiker sen 1989 som älskar långdistansträning och vill ta igen för träning jag missat och inte vågat ta för mig av tidigare på grund av min diabetes. Visa alla inlägg av challengediabetesblog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: