Imorgon kl 08.00 går starten

Nu är jag påväg! Pirr pirr i magen. Otroligt laddad!

Det här har jag framför mig 🙂

Imorgon klockan 08.00 startar vi i Bryssel. 21 diabetiker ska cykla hela sträckan, alla tre etapper för diabetesforskning, 1500km och 22.000 höjdmeter till Geneve 😃 Studien kommer va en av de största hittills! Känner mig privilegierad. mHealth Grand Tour har 100 cyklister från 22 länder i år!!!

Jag längtar så efter att få cykla efter 10 dagar i totalvila. DET är ingen lätt grej, men tycks ha hjälp för infektionen försvann och persen med Bältrosen hoppas jag att jag kan lämna hemma!

Hoppas att detta är ett bevis på att det funkar, ett tecken till mig att VÅGA vila mig i form… Vila längre än jag tror att jag behöver trots att kroppen blir stel. Lätt yoga, stretchövningar sant min gudomliga spikmatta har hjälp mig! 

En ny insikt- Det blir lika rörigt, men det tar helt klart längre tid att packa lite… EN ryggsäck med alla nödvändigheter för en 11 dagars resa 😁 … Men jag gjorde det! ✌️ ( I den stora väskan ligger min fina nya cykel ”Merckx Mourenx 69”- att få ihop den igen blir ett äventyr i sig.)

  
Så här lite packning borde man väll bli tilldelad något pris för?! 

Cykelkläder, hjälm, regnkläder, myskläder, galaklänning, skor, insulin och medicinnödvändigheter- ni diabetiker vet att det krävs endel grejer och extra grejer när man reser som diabetiker typ 1. En extra Animas pump har jag lånat med från Rubin Medical. Känns tryggt om något skulle hända. Ska du ut och resa med din pump finns info om hur du lånar en extra här Resa med Animas insulinpump

  
Resa, äta och ladda mentalt!

Lämnar ett regnigt Sverige och flyger mot äventyret. MHealth Grand Tour 2015 here I come!!!!!

Om challengediabetesblog

Diabetiker sen 1989 som älskar långdistansträning och vill ta igen för träning jag missat och inte vågat ta för mig av tidigare på grund av min diabetes. Visa alla inlägg av challengediabetesblog

4 responses to “Imorgon kl 08.00 går starten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: